Aquí anem a denunciar tots abus que vegem, sobretot en questions de xenofòbia i de la canalla

miércoles, noviembre 07, 2007

Nacionalitats/cultures arrossegades.

Arrossegades per la força de les armes, arrossegades per interessos econòmics, arrossegades i valga la redundància per la incultura del poder establert.
Són moltes les civilissacions que han desparegut al llarg de la història, i moltes les injustícies que patiren, és hora que el món actual fassa examen de consciència sobre les barbaritats cometsses en el passat, ara que tothom sembla coneixer el medi ambient, que tothom vol salvar la fauna i la flora d'arreu tots el països, ara és el moment que treballe per a rescatar de l'oblid aquelles cultures masacràdes per la sinraò de la violència. Clar que perque es puga fer, perque s'adone el cas de netejar el passat històric que em refereixo, hi ha primer que netejar casa pròpia, i aquí de moment la consciència del poder establert encara no discerneix entre el be i el mal, les forçes ocultes, el poder en l'ombra no està per eixa tasca.
En el present hi han moltes cultures d'arreu del món que són espentades cap el precipici de l'oblid, i ho fan en contra de la voluntat de milions de persones, persones que ni tan sol són escoltades en els seus raonaments, i tot per que països ficticis no perden quota de poder, països fets a base d'accions violentes passades i presents, països que ignomiosament defenen la democràcia, la llibertat d'expressió,si, si democràcia, i llibertat d'expressió mentrestant fasses el que jo el diga, mentrestant no menyspreves el meu poder establert. Fina ironia emprada per aquells que sustenten en la ficció els seus fonaments socials, fina i minsa de sentiments, de dignitat per a poder-se sostenir. Joan Alfred Climent i Quiles. Castelló de la Ribera.