Aquí anem a denunciar tots abus que vegem, sobretot en questions de xenofòbia i de la canalla

sábado, octubre 21, 2006

En el nom del pare i de la mare?

L'altre dia vaig rebre una notícia dolenta sobre un fet ocorregut entre la policia y una dona que apenas coneixia, una dona que per ser aliena, que per sol coneir-me en el poble, va vindre mig plorant a comptar-me el fet, clar està que sol deixe anar el comentari de la dona, o siga el d'una de les parts, pertant no vull deixar caure sens contrastar-ho en l'altra part, el meu parer sobre el que va ocorrer, sol vull dir el que me va comptar la dona en consequència.
- Que una parella de la policia local (mixta), vingue al local situat en els baixos del Pasaje Cifre, amb una actitut poc amistosa d'inici, passant la mateixa a fer-me tot tipus d'amenaçes, una de les cuals i sempre en versió de la dona esmentada fou.- Si el vegem donant clase a quelquom nen, el tancarem el local, i t'emmanillarem.
La señora en questió en va comunicar que estaba en tramits amb l'ajuntament per a poder traure la llicençia oportuna, que el funcionari Antonio Peris, li estaba tramitant la mateixa, les mateixes paraules que diu va comentar amb la parella de policia local (mixta). Que com ella donava clases pel matí sol per la vesprà podria arreplegar la documentació necessària y que aixó podria sol ser el dimecres, en horari d'ajuntament (oficines), que alli i durant la entrevista amb el funcionari esmentat, quedaren d'eixa manera.
Que ella sol obria l'academia per a poder anar anotant l'alumnat futur, que clases no en donava, primer perquè encara no hi havia ningun alumne, segon perque esperava la finalització de la documentació tramitada. Al final, la questió ha acabat, amb la dona anant-se a sa casa, per la persecució a que la sotmetien (sempre segons la seva versió), pel que demane si és possible una aclarida del fet ocorregut per la part de la policia i del funcionari en qui havia quedat per la tramitació de la documentació necessària.